Waders til Børn

Mulighederne er efterhånden blevet mange, når man skal finde waders til de mindste. Waders er en alsidig beklædningsgenstand og har mange anvendelsesmuligheder. 

Helt oplagt til fisketuren, men også til at lege i vandpytter på en skøn regnvejrs dag eller til at holde kroppen varm og tør når barnet sidder solidt plantet i sandkassen. Er dit barn udstyret med et sæt waders, kan triste indedage på grund af regnvejr, omdannes til timevis af ude leg for hele familien. 

Herunder har vi listet vores bud på de bedste waders til børn på markedet og fremhævet deres egenskaber. 

Ocean waders til børn
Waders til de lidt større børn
Waders til børn
Waders til børn fra str. 28
Waders tilbørn
Junior waders i ocean grøn
Waders til børn
Waders m. kamouflage
Blå waders til børn
Waders i sej navy farve
Waders til børn
Waders m. krokodille print
Waders i pink
Skønne waders i fin pink
Waders til børn
Lækre waders fra Simms

Børnewaders som er praktiske og flotte

Der er ingen tvivl om at holdningen til beklædning mellem børn og forældre ofte er vidt forskellig. Forældrene ønsker praktisk tøj og børnene ønsker fede designs og farverigt spil. Men ikke længere behøver der opstå skænderier om den slags. 

Waders til børn kommer nemlig i de mest festlige farver og med fede prints og designs, der kan stimulere enhver barnlig sjæl. Derudover er det helt genialt, når man har sine børn med i naturen, at kunne se dem på imellem buske og højt græs. 

Waders til baby, børn og junior

Når man skal finde størrelsen på waders til sine børn, tager man som regel udgangspunkt i barnets skostørrelse. Derudover oplyser de fleste firmaer også om benenes længe og taljemål. Derfor er der ganske stor sandsynlighed for, at du finder den rigtige størrelse i første hug, når du køber waders online, det er nemt og ofte kun få dages levering. 

Waders til børn findes helt ned fra str. 24 – så der findes nærmest ingen grund til ikke at tage børnene med i naturen. Om så det er for at fiske, tage på jagt, hoppe i vandpytter eller bare nyde den friske luft. 

OBS: du kan også få sitbag waders som passer et barn som endnu ikke kan gå.

Det betyder at du kan holde selv de mindste gøre ude på græsplænen, eller i sandkassen.

Der venter så mange gode oplevelser ude i naturen for børn og voksne – det er bare at komme afsted. 

 

Når bilen skal pakkes

Når man i en børnefamilie som vores, skal pakke bilen og afsted med ungerne kan man ofte ikke undgå at ét eller andet er glemt. Og der er faktisk ikke noget værre, end når man har glemt noget essentielt til sine børn – men vi er jo kun mennesker.

Derfor må det også indrømmes, at det er sket mere end en gang, at der er glemt et par gummistøvler til regntøjet. 

Derfor kan det ikke udtrykkes nok, hvor stor en hjælp det er at waders er sammensat buks og støvle. Udover det smarte i altid at være forbundet, kan man også vinke farvel til regnbukser og støvler der skilles ad og skaber et bart stykke, der lynhurtigt bliver vådt.  

De mest kendte brands indenfor waders til børn

Selvom feltet indenfor waders til børn, endnu ikke er så udviklet som til voksne – er der nu allerede en del brands der laver fine waders til børn. 

Her i blandt kan nævnes det verdensomspændende SIMMS, de PVC producerede waders fra mærket OCEAN og også Sitbag, der i den grad har monopol på de farverige designs med fantastiske farver og dyreprints. 

Waders til børn, findes i meget rimelige priser og oftest bliver dine børns waders først skiftet ud, når de ikke kan klemmes ned i dem længere. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og har man søskende, kan de nemt gå i arv til den næste – det er win-win! 

Tips og tricks

Ud over denne korte artikel, som handler om waders til børn, har vi også skrevet om meget andet.

Læs eksempelvis om vores foretrukne havørred blink her.

Vi forsøger også at gøre dig klogere på valget af kystfluer, fiskestænger og meget andet.

Knæk og bræk 🎣