McLean net

McLean net - til dig der søger det bedste

Der findes ikke noget værre end at miste en fisk. Når du først har oplevet at smide den helt store blanke, fordi du ikke kunne lande fisken i tide, så vil du helt sikkert ikke tage afsted uden et fiskenet igen. McLean net er de bedste fiskenet vi har prøvet.

 

Alle modellerne er utroligt lette og kommer med et hav af anvendelsesmuligheder.

 

Det fedeste design på et fangstnet

McLean net til laksefiskeri

McLean net til laksefiskeren. Dette net har vi selv været utroligt glade for, til vores laksefiskeri. Nettet er super nemt at have på ryggen, da det stort set ingenting vejer. Nettet er samtidigt tilpas stort, til at kunne lande selv de største laks. Med dette net bliver det meget nemmere at lande og håndtere din fangst ordentligt, hvilket gør catch and release meget nemmere.

McLean net til laks
Mclean net XXL til laks med skulderstrop

McLean net til ørreder

Mclean net med vægt
Det klassiske Mclean net med vægt

Denne model er med et kort håndtag, helt perfekt til at have på tasken, eller i nakken med en magnet og eller retractor. Der er en tvivl om at McLean laver fantastisk fangstnet, men dette er legendarisk, Denne model er som alle andre modeller super let, men det fedeste er helt klart, at det er et fiskenet med vægt. Det betyder at du aldrig behøver at være usikker på, hvor stor din catch and release fangst i virkeligheden var.  Denne model er særligt velegnet til kysten.

McLean net med langt håndtag

Dette McLean fangstnet egner sig særlig godt til åen. Det gør det da modellen også er lavet til ørredfiskeri, dog med et længere håndtag end søster modellen. Helt perfekt til de mindre åer, hvor man godt lige kan anvende lidt ekstra længde. Dette McLean net kommer også med en vægt, og maskerne er af gummi i høj kvalitet, som sikrer en skånsom genudsætning af fiskene. Det er svært ikke at være begejstret for disse modeller.

McLean net med langt håndtag
Mclean med længere håndtag

Hvorfor er McLean net de bedste?

Vi har svært ved at skjule vores begejstring. Du vil forstå os, når du først har anvendt en af modellerne fra McLean.

Vi syntes at disse fangstnet er de bedste fordi:

  • De er super lette
  • Gummimaskerne er af høj kvalitet
  • Designet er fedt
  • Størrelserne er spot on – ingen problemer med landing af fisk
Derudover er det et kæmpe plus i vores bog, at disse net er udviklet til catch and release fiskeri. Det er derfor Mclean startede med at lave deres net med vægt. 

Fremstillet med de forskellige arter for øje

McLean har udviklet deres mange net, med de forskellige fisk og fiskesituationer for øje. Det er derfor muligt aldrig at gå på kompromis, med det net man har med. Der er altid en McLean net model, som passer til den fiskesituation som du står i. McLean er fra New Zealand, hvilket betyder at de har et stort fokus på ørredfiskeri, men også på catch and release. Dette er helt perfekt for den danske lystfisker, som i langt de fleste tilfælde enten vælger eller skal genudsætte sine fangster. Et net fremstillet i en god kvalitet, uden netmasker som skader fiskenes slimlag, gør dette meget nemmere.

Det bedste fiskenet

Afslutningsvist må vi konkludere, at vi er mere eller mindre forelskede i McLean net. Det er de bedste fiskenet på markedet, ifølge os selv, og de kommer i mange forskellige størrelser. Netposen varierer i omfang og dybde. Det betyder at det ikke “bare” er selve ketcheren der bliver større, men selve nettet bliver også dybere, og kan dermed indeholde en længere fisk – på skånsom vis. Det bedste net er et McLean net, både til havørred og laks.

Håndter fisken bedre med et fangstnet

Et fangstnet har mange fordele for os lystfiskere. Har du først vænnet dig til at anvende et, så er det stort set umuligt at gå tilbage.

Hurtig og sikker landing

Med et net har du mulighed for hurtigere at lande fisken, hvilket betyder at du kan mindske mængden af mælkesyre en fisk kan nå at opbygge. Dette er helt fantastisk når fisken skal genudsættes, da den kommer sig langt hurtigere.

Lad fisken være i fangstnettet

Og få tid til at tage et godt billede. Lad fisken komme sig i vandet imens du selv falder til ro. Ud over at fisken får god mulighed for at komme sig, så undgår du også at trække den op i sten, grus eller mudder. Det betyder at du beskytter fisken slimlag.

Skal der nettes ny inspiration?

Søger du inspiration og guides til dit fiskeri, så er du kommet til det rette sted. Klik på billederne nedenfor, for at komme til en af vores andre artikler.

Knæk og bræk 🎣

Savage Gear Sandeel

Snurrebassen

Havørred blink - de bedste